24.4.24

9. La meva mare

Durant aquestes setmanes hem realitzat una activitat que consistia en un treball digital i oral sobre les vostres mares. Aquest treball ha fet que hagueu de parlar més amb elles i hagueu descobert algunes coses que no coneixíeu de les vostres mares. Bona feina!😊

Com a deures heu d'escriure un comentari al blog parlant de la vostra mare. Heu de donar com a mínim sis informacions sobre ella i explicar per què ella és important per a vosaltres.


24 comentaris:

  1. Sandra24.4.24

    Hola a tothom,
    La meva mare es diu Julia i ella és d'un poble de Castella La Manxa. Va arribar a Barcelona quan ella tenia 21 anys. La meva mare té els cabells curts, llisos i morens, i els seus ulls són marrons. Ella és una persona molt divertida, simpàtica, generosa i valenta. Quan era petita li agradava jugar a bàsquet i muntar en bicicleta. Ara en el seu temps lliure li agrada molt llegir i escriure. És la persona més important de la meva vida.

    I les vostres mares? Com són? Què els agrada fer?
    Fins aviat.

    ResponElimina
  2. Kaouthar25.4.24

    Hola a totho
    La meva mare es diu hafida i ella es del marroc. Va arribar a Barcelona fa tres anys. La meva mare te els cabells curts, rulos i morens, i els seus ulls son marrons. Ella es una persona molt buna i amable. Quan era petita li agradava estudiar i jugar amb els seus amigs. Ara en el seu temps lliure li agrada estudiar castella. Ella es la mejor mare del mund gracias a ella que estec filez
    ADEU

    ResponElimina
  3. Anònim26.4.24

    hola a tothom,
    La meva mare es diu Asifa javed i ella es del pakistan. Va arribar a Barcelona quan ella tenia 37 anys. La meva mare té els cabells llarg, llisos i negre, i els seus ulls són marrons. Ella és una persona molt molt divertida,simpática i valenta. Quan era petita li agradava jugar a bádmintan. Ara en el seu temps lliure li agrada molt llegir i escriure. És la persona més important de la meva vida.
    Adeu!

    ResponElimina
  4. Jasleen29.4.24

    Hola, Bon dia.
    La meva mare es diu Sukhjit Kaur i ella és de una ciutat del Panjab que es diu Amritsar.
    Va arribar a Espanya a l'any 2021. La meva mare té els cabells curts, negres i llisos. Els seus ulls són negres. La meva mare és una persona que s'enfada molt ràpid, també és una persona tranquil·la i divertida. Quan ella era petita li agradava jugar al xarranca i altres jocs de l'Índia. Ara en el seu temps lliure li agrada cuinar coses noves. La meva mare és la meva vida.
    Adéu.

    ResponElimina
  5. Aarón J.29.4.24

    Hola Tothom.
    La meva mara es diu Yesica Carolina és d'hondures.
    -Li agrada cuinar
    -Cuidar dels seus fills
    -coneixer llocs nous
    -No li agrada el desoldre
    -coneixer persones novas
    -EStar amb la seva familia
    la meva mare es molt important per mi por que ella em proteje molt pasa molt da temps amb nosaltres y m'agrada per que es una de eses persones que es preocupa per mi sempre i m'ajuda molt.
    Fins demà!!!

    ResponElimina
  6. Arshdeep30.4.24

    Hola Tothom.
    La meva mare és diu Manjeet Kaur.La meva mare va arribar a l’Hospitalet el 21 d’abril de 2021. Jo vaig venir amb ella.La meva mare és baixa i prima amb els cabells llargs de color negre. Té la cara rodona.
    Té els ulls negres, les orelles grans i els llavis petits i roses.A la meva mare li agrada cuinar. Quan té temps lliure ella busca noves receptes a Youtube i les fa a casa.La meva mare és molt important per mi perquè sempre ha pres bones decisions per la meva vida.
    Adeu¡




    ResponElimina
  7. Eknoor1.5.24

    Hola,
    La meva mare es diu Manjit. Ella es de L'índia. Va arribar al 13 de setembre de 2022. Li agrada cuinar i mirar sèries. La seva color favorit es rosa. Ella té cabells llargs i negres. Ells té els ulls de color marró. Quan era petita li agrada jugar alguns jocs de l'índia.
    Fins demà!

    ResponElimina
  8. Hiba2.5.24

    Hola!!
    La meva mare es diu Bouchra i ella és del Marroc. Va arribar a Barcelona fa 4 anys. La meva mare és alta i una mica gorda. Té els cabells curts i arrissats i té els ulls marrons com la mel. Quan era petita la meva mare sempre mirava pel·lícules infantils amb mi. M'agrada la meva mare perque per mi ella és la força que m'ajuda per continuar la meva vida, meva mare és tot per mi.
    Adéu!!

    ResponElimina
  9. ummul3.5.24

    Hola tothom !!
    La meva mare es diu Asma Bibi. La meva mare li agrada cuinar , cosir i tamba sortir fora amb la famíli. Ella es graciosa. La meva mare és una persona que s'enfada molt ràpid i li agrada viure al Pakistan amb la seva famíli.
    Adeu.

    ResponElimina
  10. Joshua4.5.24

    Hola tothom,
    La meva mare es diu Diana Gomez. La meva mare li agrada sortir fora amb la família, li agrada veure La Reina del flou i el que més agrada és dormir. La meva mare és una persona que s'enfada molt quan no en faig cas o quan veig la Reina Del Flou sense ella. I ella té un caràcter molt bonic que la fa una exelet mama
    Adeu

    ResponElimina
  11. Salome4.5.24

    Hola tothom!!
    La meva mara es diu Diana Gómez. La meva mare naixó en Bogotá Colombia i va a arrivar a Barcelona fa un any. La meva mare és baixa i prima, li agrada treballar i no és molt bona per cuinar, però tot el que fa li queda deliciós, li agrada veure televisió i sortir a caminar, ella és molt graciosa i encara que s'enfada de vegades és molt amorosa.
    Adeu!

    ResponElimina
  12. ALIYAN4.5.24

    Hola tothom,
    La meva mare es diu Nasira Shaheen i ella es del Pakistan.Va arribar a barcelona en 2022. La meva mare té els cabells llargs,llisos i marróns. Els seus ulls són negres.La meva mare és molt senzilla i també divertida. Quan era petita li agradava jugar amb la ceràmica. Ara en el seu temps lliure li agrada cuinar coses noves i veure sèries de televisió. La meva mare és molt important a la meva vida.
    Adeu!!

    ResponElimina
  13. Hola a tothom,
    La meva mare es diu Diana Gomez, té ulls cafes i cabells negres, li agrada tenir-lo lliç però a mi m'agrada més natural, que és arrissat, ella de petita estimava dibuixar i fer vestits de moda en general de roba. Ara estima dictar nens petits, em refereixo que és professora i és la millor en el que fa. Ella és la dona més important a la meva vida perquè és la que em va donar la vida i això ningú me'l va treure.

    ResponElimina
  14. Claudia4.5.24

    Hola
    La meva mare es diu Claudia Colindres és de Honduras és trigeya pél llarg arribo a barcelona fa 2 anys té 34 anys,2 filles el seu mejar favorit és la pizza i la baleada els seus ulls són color cafe fosc la seva cantant favorita és Carol G i la seva beguda favorit és la coca cola.
    Adeu a tothom .

    ResponElimina
  15. Hamza4.5.24

    Hola!!
    La meva mare es diu Nasira Shaheen i ella es del Pakistan.Va arribar a barcelona en 2022. La meva mare té els cabells llargs,llisos i marróns. Els seus ulls són negres.La meva mare és molt senzilla i també divertida. Quan era petita li agradava jugar amb la ceràmica. Ara en el seu temps lliure li agrada cuinar coses noves i veure sèries de televisió. La meva mare és molt important a la meva vida.
    Adeu!!

    ResponElimina
  16. Wahab5.5.24

    Hola a tothom!!
    La meva mare es diu Farzana kausar i es de Pakistan. Va arribar a Barcelona al 2019. La meva mare té els cabells llargs, llisos i negre, i els seus ulls són marrons. Ella és una persona molt molt simpàtica i valenta. Quan era petita li agradava jugar a "pilla pilla". És la persona més important de la meva vida.
    Adéu!!

    ResponElimina
  17. Gabriela5.5.24

    Hola tothom!!

    La meva mare es diu Mercedes i ella es d'El Salvador. Va arribar a Barcelona fa un any. La meva mare és baixa i prima, té els cabells curts i llisos i els seus ulls són marró fosc. Ella és una persona molt simpàtica i valenta. Li agrada treballar i és molt bona cuinera.

    Adeu!!

    ResponElimina
  18. Mohib5.5.24

    Hola a Tots!
    La meva mare es diu Nabiya. Va arribar Barcelona fa 5 anys. La meva mare es baixeta y te una fisica normal no es mes gras ni mes prim. Te els cabelles llargs i morens. Te el pel blanc i els ulls de color marró. La meva mare li agrada Viatgar. La meva Mare es uns de persones molt important de la meva vida.
    Adeu! fins Dema!

    ResponElimina
  19. Fabricio6.5.24

    Hola Tothom
    la meva mare es diu Rosa va arribar a Barcelona fa 6 anys Te el ulls color maro i es baixa Ha nascut en una ciudad d Hondures que es diu Morazan Yoro. La meva mare li agrada viatgar y li agrada la platja.
    Adeu.

    ResponElimina
  20. Luciana Najute7.5.24

    Hola tothom!!!
    La meva mare es diu Mariama Mendes va arribar a mùrcia a 4 mesos .Te ells ulls de color maro i es una mica baixa i te cabelles curt i negre i te el pel negre .La meva mare es una persona molt important em la meva vida .

    ResponElimina
  21. Jhamell SC10.5.24

    Hola a tothom!
    La meva mare es diu Yesy Claros, ella es del Perú d'un distracte que es diu Sayan, ella va arriba a Espanya fa 6 anys. La meva mare te els cabells llisos, llargs i de color una mica vermell, te els ulls marró fosc. Ella es una persona molt divertiva i tambe molt estricte. En el seu temps lliure li agrada anar de compres. Ella es una persona molt important en la meva vida

    ResponElimina
  22. Dixen12.5.24

    Hola a tots,
    La meva mare es diu Shyam Kumari Lama. Va arribar a Espanya fa uns 7 anys. Té els cabells llargs, llisos i negres i els ulls marrons. Li agrada cultivar plantes i cuidar-les.
    Adeu.

    ResponElimina