20.9.23

1. Comença el curs!

Benvingudes i benvinguts!! أهلا بك ¡Bienvenidas y bienvenidos! მოგესალმებით 欢迎 Welcome! خوش آمدید😊

Ha començat un nou curs i durant aquests mesos ens acompanyarà el blog de l'Aula d'Acollida. Aquests primers dies ens presentarem a classe i al blog per saber qui són els nostres companys i companyes d'AA. Escriviu un comentari sobre vosaltres fent una presentació personal i així ens anirem coneixent.🌎


49 comentaris:

  1. Sandra20.9.23

    VOCABULARI D'AJUDA:

    -EM DIC...
    -SOC DE...
    -TINC...ANYS
    -PARLO... EN AQUESTA LLENGUA DIEM HOLA AMB LA PARAULA...
    -VISC A...
    -LA MEVA MARE ES DIU.../EL MEU PARE ES DIU.../LA MEVA GERMANA ES DIU...
    -FAIG ... D'ESO
    -M'AGRADA VENIR A L'INSTITUT PERQUÈ...
    -EL MEU COLOR FAVORIT ÉS EL...
    -EL MEU ANIMAL FAVORIT ÉS...

    ResponElimina
  2. Sandra20.9.23

    Hola a tothom!

    Em dic Sandra i soc una de les vostres professores d'Aula d'Acollida. Visc a Barcelona però vinc a Hospitalet cada dia a treballar a l'institut amb vosaltres. M'agrada llegir, caminar per la platja i viatjar. El meu color favorit és el verd i els animals que més m'agraden són el dofí i el cavall.

    La meva mare es diu Julia i el meu pare es diu Antonio. No tinc germans ni germanes, però sí que tinc cosines i cosins.

    Fins demà!

    ResponElimina
  3. Jasleen20.9.23

    Hola a tothom
    Em dic Jasleen Kaur.
    Tinc 12 anys però tinc la ment com una persona madura. La meva classe és 1r D. Visc a hospitalet. M'encanta llegir llibres divertits en anglès.
    El meu color favorit és blanc i negre. m'encanten els gossos per exemple Eknoor jaja pardon.

    La meva mare es diu Sukhjit Kaur i el meu pare es diu Arminder Singh. Jo no tinc germans i germanes però tinc Eknoor i Ummul són com les meves germanes grans.

    Adeu

    ResponElimina
  4. Victoria Valentina20.9.23

    Hola!
    Em dic Victoria.
    tinc 12 anys. la meva classe. és 1r C. Soc de Venezuela, visc a hospitalet. M'agrada llegir, dibuxar i escoltar música.
    el meu color favorit és morat i verd.
    la meva mare es diu Yully, el meu pare es diu Juan Carlos i la meva germana es diu Valeria.

    ResponElimina
  5. Aarón21.9.23

    ¡¡Holaa!!

    Em dic Aarón. Tinc 15 anys. Soc de Honduras, i ara visc al L'hospitalet de llobregat. M'agrada juga a basquet, utilitzar l'ordinador i sorti amb els meus amics. El meu color prevefit es el morat i el negre. visc al carrer mina. Al barri de Can Vidalet. tinc 2 germans. Un es diu Angel i L'altre es diu Derek.

    Adeuu!!! ens veiem demà

    ResponElimina
  6. Eknoor21.9.23

    Hola tothom,

    Em dic Eknoor.Tinc 13 anys.Visc a Hospitalet de llobregat.La mave mare es diu Manjit.El meu pare es diu Sarwan kumar.Faig 2B D'Eso.El meu color favorit és el Lila.El meu animal favorit és gos.

    Fins demà

    ResponElimina
  7. Ummul21.9.23

    Hola bona tarda!
    Em dic Ummul. Tinc 13 anys i vaig segon de la Eso. Jo soc de la Pakistan. El tems lliure m'agrada dibuixa, jugar amb les meves germanes i m'agrada aprendre coses noves que siguen interesants. Jo tinc un germa petit, dues germanes petites i jo sóc la germana gran.

    Adeu! fins dema!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

    ResponElimina
  8. Kaouthar21.9.23

    Hola a totohom
    Jo em dic Kaouthar Zaidi. tinc 14 anys, i soc del Marroc, fa Tres anys que Estic en Catalunya. Fach 2c de eso ,visc a Hospitalet de llobregat el carrer pubilla cases . la meva mare es diu hafida zaidi, el meu pare es diu Bohmama zaidi ,tinc tres germans i tinc molts cosins . el meu animal favoret es el cavall i los catos , el meu color favoret es blanc i negre . i hablo arabe i darija i castillano . eso es todo
    ADEU!!!!

    ResponElimina
  9. Dikshen21.9.23

    Hola a tots,

    Em dic Dikshen i soc del Nepal. Visc al barri de Santa Eulàlia. M'agrada

    ResponElimina
    Respostes
    1. dikshen21.9.23

      Hola a tots,

      Em dic Dikshen i soc del Nepal. Visc al barri de Santa Eulàlia. M'agrada cuinar, fer activitats físical i escoltar a música. M'agraden tots els colors i animals per tant no tinc cap favorit color ni animal. Els meus pares es diuen Shyam Kumari i Bikas i tinc dues germanes que es diuen Samikshya i Pratikshya.

      Fins després.

      Elimina
  10. Wahab21.9.23

    Hola tothom

    Jo em dic Wahab Hassan soc de Pakistan. Tinc 14 any visc al barrí de Can vidalet. Faig 3 d'eso. La meva mare es diu Farzana kausar i el meu pare es diu Izrar Hussain, tinc dos germans gran tenen 24,18 any es diuen Shahzaib hassan, Jahanzaib hassan. M'agrada jugar el cricket en el meu temps lliure. El meu color favorit es negre i vermell també m'agrada els gossos

    Fins divendres adéu

    ResponElimina
  11. Jhamell SC21.9.23

    Hola tothom!!

    Em dic Jhamell, soc de Peru, tinc 14 anys, faig 2nESO. La meva mare es diu Miriam i el meu pare es diu Jose, el meu germa es diu Jhosept i fa 1rESO. El meu color favorit es el lila i el meu animal favorit es el gos.

    Adeu fins dema!!!!

    ResponElimina
  12. Waqas21.9.23

    BON DIA A TOTOM:

    Jo em dic WAQAS.tinc 15 anys .soc del Pakistán. M”agrada jugar cricket i fútbol.i meu ciutat nom es nalowal . Fa 4 anys en Spain .1 anys que jo estic a can vidalet.meu madre nom es Asifa javed i meu pare nom es Muhammad javed.jo tinc un germana gran. I está instituto molt be M”agrada molt .

    Adeu

    ResponElimina
  13. Youssef21.9.23

    BON DIA A TOTOM

    Jo em dic Youssef Bellahcen. Tinc 15 anys, i soc del Marroc de ciutat Tazza. Fa dos anys que Jo Estic a Catalunya . fach 3 B D,ESO visc A Hospitalet de llobregat el carrer collblanc . la meva mare es diu Yassmina el meu pare es diu Ali Tinc dos germanas un gran i un petit .la majoria de mi familia está al meu país i tinc molt cosins i i cosinas . el animal mas Magrada es guepard. Jo Ablo Arabí i darija i una mica de francés Estic aprndr el catalá i Español . Mgrada menjar paitza i Magrada jugar fura de mi casa el futbol i dens de mi casa Magrada jugar vidio jogos. El meu color favotit es blau i vermill,la signatura mas Magrada es el biblologia . Tinc molts amics Catalunya , Tambe al meu país Tinc amics .cosas que no Magrada son el
    jugar pasquit i dormir i mocho calor. i mochas cosas mas.

    Adeu fins dilluns

    ResponElimina
  14. Bon dia
    En dic Andy taborga
    Tinc 13 anys , soc de Bolivia-Santa Cruz, ara vius L`hospitalet de llobregat, jo parlo castellano, una miqueta de guarani,estic aprenden el catalá i el angles.
    La meva mare es diu Roxana, el meu pare es deia Atilio Eurgenio, la meva germana es diu Alejandra,els meu dos germans es diuen Alejandro i Fernando. Jo faig 3 d`Eso , M`agrade venir al instituto perqué m` agrada aprendre , el meu color favorit es el vermell i el blau, els meus animals favorits son:La pantera,el gos,el lleó i el puma.
    Fins demá

    ResponElimina
  15. Ayesha22.9.23

    Hola a TOTOM!
    Em dic Ayesha Khan.
    Tinc 16 anys, Soc de Pakistan. Parlo Urdu Punjabi i Estic Aprenent Catalá i Catellá.
    Vas Arribar a Catalunya Fa sis anys. Vaig Començar al setembre de 2020
    Visc a L' Hospitalet de Llobregat. Yo Faig 3r ESO.
    Adeu!

    ResponElimina
  16. Arshdeep23.9.23

    Hola totom!
    Em dic Arshdeep singh
    -Sóc de la Índia.Tinc 14 anys.Parlo urdú panjabi,Angles i estic aprenent català i català.
    .Visc Hospital d'Llobregat.-NOM DE LA MEVA MARE Minjeet kaur.EL MEU PARE NOM kulwinder singh.NOM DE LA MEVA GERMANA Jessica.FAig 3D D'ESO
    .EL MEU COLOR PREFERIT ÉS negre, vermell, blau
    Adeu!

    ResponElimina
  17. Kaouthar Zaidi25.9.23

    Hola a totom
    Em dic Kaouthar, soc del Marroc, tinc 14 anys, faig 2nEso. La meva Mare es diu Hafida Zaidi, el meu pare es diu Bohmama Zaidi, tinc 3 germans. El meu color favorit es negre, el meu animal favorit es cavell
    Adeu!!!!!!

    ResponElimina
  18. Mohib Fawad25.9.23

    Hola!
    Em dic Mohib, Soc del Pakistan, Tinc 17 anys, Faig a 4eso. Tinc 3 germanes. El meu pare es diu Fawad i La meva mare es diu Nabiya. Els meus colors favorit son Negre🖤 i Blau. M’agrada los gossos 🦮. Jo parlo Ingles, Punjabi i urdu (hindi) son igual. Visc al L’Hospitalet de llobregat. M’agrada anar al institute perque les professores son genials.
    Adeu!

    ResponElimina
  19. ALIYAN26.9.23

    Hola tothom!
    Em dic Aliyan,Soc del pakistan,Tinc 16 anys,Faig a 4eso. Tinc 2 garmans. El meu pare es diu Mohammad Munir i la meva mare es diu Nasira Shaheen. Els meus colours favorit son negre. M'agrada jugar el criquiet .
    Jo parlo Ingles,panjabi i Urdu.visc al L'Hospitalet de llobregat.
    Fins dema'

    ResponElimina
  20. harsh26.9.23

    hola a tothom
    Em dic harsh ,soc de l'india ,tinc 17 anys ,tinc un german, m'agrada jugar el futbol i
    escuchar musìca i el meu color favorit negre i blanc ,faig a quart c eso, jo parlo punjabi,hindi,anglès i estic aprenent català i castella.
    Adeu👋

    ResponElimina
  21. Anasira26.9.23

    hola a tothom

    Em dic Anasira, soc de republica dominicana, tinc 12 anys tinc un german, m´ agrada
    jugar voley i escuchar musica i el meu color favorit negre i blanc jo parlo español i estic aprent catala.

    Adeu

    ResponElimina
  22. jordana26.9.23

    hola tothom
    Jo em dic Jordana Naula.Ting 14 anys, y soc del ecuador. La meva es diu Nancy. El meu colorfavoret es negre. Eso es todo
    ADEU.

    ResponElimina
  23. Anasira26.9.23

    Hola a tots.

    Em dic Anasira , soc de Republica Dominicana, tinc 12 anys, tinc un german, m´agrada jugar voley, escoltar música i el meu color preferit es el blanc i el negre, parlo Castellà i estic aprenent a parlar Català.
    Adèu!



    ResponElimina
  24. Sarahi26.9.23

    Hola a tothom

    Em dic Sarahi. Tinc 15 anys i soc d'Honduras i parlo castellà i visc a L'Hospitalet de Llobregat i el que més m'agrada és escoltar música i el meu color favorit es el negre i el verd el meu animal favorit és el conill.

    La meva mare es diu Leydi i el meu pare es diu Julián. Tinc 3 germans es diuen Fernando, Óscar i Kevin.

    Adeu !!!!

    ResponElimina
  25. Jesús26.9.23

    Hola a tothom

    Em dic Jesús,soc de Venezuela i ting 15 anys i visc a L'Hospitalet de Llobregat i el que mes me agrada es jugar futbol i escoltar musica i el meu color favorit es el blau i parlo catellà i estic aprenet a parlar català

    Adeu.

    ResponElimina
  26. victoria26.9.23

    hola tothom!
    Em dic victoria , tinc 12 anys , soc de Colombia
    Visc a L´Hospitalet de Llobregat al barri Pubillas cases.
    La meva mare es diu Diana i el meu para es dui Victor , tambe tinc 3 germanes, les meves germanes es diuen Valeria,Valentina,Daniela.
    M'agrada escoltar musica,ballar, sortir amb la meva tia i el basketball.
    El meu color favorit es el negre i el meu animal favorit es el gos.

    adeu!

    ResponElimina
  27. Fernanda26.9.23

    Hola Bona tarda

    Em dic Fernanda, soc de Perú Tinc 12 anys parlo castella, visc a l'hospitalet de Llobregat, la meva mare es diu Heydi el meu para es diu Peter la meva hermana es diu Daphne, faig 1 d'eso
    m'agrada venir al institut perque em diverteixo i aprenc el meu color favorit es el negre el meu animal favorit es gos.

    Adeu

    ResponElimina
  28. Sofia26.9.23

    Hola tothom.

    Em dic Sofia ,soc de Colòmbia ,tinc 11 anys. Visc a l' Hospitalet de Llobregat. Faig a 1r d' ESO.M' agrada pintar, dibuixar i escoltar mùsica.El meu animal favorit sòn els gats.Els meus colors favorits sòn el blau, el vermell i el blanc.

    ADEU,

    ResponElimina
  29. SAMEER KUMAR26.9.23

    Hola a tothom
    Em dic Sameer Kumar .Tinc 17 anys . Visc a hospitalet de Llobregat . Soc del l`India .
    La meva mare es diu Manjit .El meu pare es diu Sarwan Kumar i La meva Germana es diu Eknoor .Faig 4´ESO . EL meu color Favorit es blanc i negre .
    Fins demà !

    ResponElimina
  30. Hola a tothom!
    Em dic Hiba Ouali Alami, soc del Marroc, tinc 15 anys, visc a L´Hospitalet de Llobregat al barri de Canserra, visc amb el meu pare que es diu Drissi i la meva mare es diu Bouchra, tinc dues germanes es diuen Chaimae i Halima, ja fa 3 anys quan vaig arribar a Catalunya, m'agrada jugar a futbol i faig 4 D'Eso, el meu color favorit és el blau i el meu animal preferit és el gat .
    Adeu

    ResponElimina
  31. Arshdeep27.9.23

    hola tothom!
    Em dic Arshdeep Singh.Soc del India . tinc 14 anys.Visc a L´Hospitalet de Llobregat al barri de Can Vidalet.Parlo Panjabi,Urdu,Agles,Hindi i aprenent català i castellà. faig 3r d'Eso.Vaig començar al setembre de 2023. Jo tinc una garmana.la meva mare diu Manjeet Kaur. el meu pare diu Kulwinder Singh.el meu colors favorits es negre i vermell
    Adeu👋!

    ResponElimina
  32. Hamza27.9.23

    Hola tothom!
    Em dic Hamza Munir .Soc del Pakistan.Tinc 15 anys.Visc a L´Hospitalet de Llobregat al barri de Can Vidalet.Parlo Punjabi,Urdu,Hindi,angles i aprement catala i castallà.Faig 3r d'Eso. la meva mare diu es Nasira Shaheen.el meu pare diu es Mohammad Munir .El meu colour favorit negre. M'agrada jugar el criquiet .
    Adeu!🙏

    ResponElimina
  33. Gabriela27.9.23

    Hola tothom!
    Em dic Gabriela. Soc de El Salvador. Tinc 16 anys.Vis en L' Hospitalet de Llobregat al barri de Pubilla Cases.Parlo castella i estic aprement catala i castallà. Faig 4 D'Eso. M'agrada llegir i escoltar música. El meu colur favorit negre
    Adeu!!

    ResponElimina
  34. Hola tothom
    Em dic Harman. Sóc de l'Índia. Tinc 17 anys. Visc a l'Hospitalet de Llobregat. Ja vaig fer quart d'ESO any passat. M'agrada molt anar a platja. Parlo panjabi i estic aprenent català i castellà. El meu color favorit és porpra. Fa 2 anys que visc a Catalunya. M'agrada llegir llibres en panjabi.
    Gràcies

    ResponElimina
    Respostes
    1. Sandra28.9.23

      Hola Harman,
      Quina sorpresa el teu missatge! Et trobem a faltar. Esperem que estiguis bé i ens facis una visita un dia.
      Fins aviat!

      Elimina
  35. Sharanpreet30.9.23

    Hola tothom
    Em dic Sharanpreet.I sóc de l'India.Tinc 12 anys .Visc Esplugues de Llobregat d' al barri de Can Vidalet .Vaig primer d' ESO M'agrada jugar amd ordinador .Parlo Panjabi, Hindi ,Angles Estic Apredent Català .El meu color Prefrit Es Blau ,cian blanc i negre
    Fa 5 anys visc a Catalunya
    Adéu

    ResponElimina
  36. fabricio4.10.23

    Hola tothom

    Em dic Fabricio. soc de Hondures. Tinc 13 anys. visc a l'Hospitalet de llobregat.Faig 2n d'ESO. m'agrada jugar videojocs en el meu temps lliure.Parlo español,anglès i una mica de català. el meu color preferit es el negre.

    Adeu

    ResponElimina
  37. Emilia4.10.23

    Hola a tothom

    Em dic Emilia, tinc 12 anys. Soc de Xile, jo parlo castella i una mica d'angles, visc a Barcelona. La meva mare es diu Yolanda, el meu pare es diu David i esta a Xile, el meu germa es diu Arlys que te vint-i-dos anys i l'altre es diu Jino i té trenta-tres anys que tambe están a Xile. Faig 1r d'ESO, M'agrada a l'institut perqué veig els meus amics. El meu color favorito es el negro i el meu animal favorito es el gat

    ResponElimina
  38. Al Amin4.10.23

    Hola, em dic Alamin i tinc 15 anys. Sóc de Bangladesh i parlo bengalí. Actualment, visc al barri Can Vidalet. Estic cursant quart d'ESO. El meu cantant preferit és The Weeknd i el meu animal preferit és el lleó.

    Fins aviat!

    ResponElimina
  39. musahraf19.10.23

    Hola a tothom!
    Em dic Musahraf, sóc de Ghana, tinc dotze anys. Estic fent segon d'eso. Visc al carrer de Sant Pere , Magrada jugr a futbol. El meu animal preferit és el lleó.

    ResponElimina
  40. Hola tothom
    en dic ivan soc de colombia tinc dotze any casi tretza estic fen primer d'eso m'agrada jugar a futbol El meu animal preferit es el gos

    ResponElimina
  41. Manuel26.10.23

    Hola!! Em dic Manuel. Tinc 13 anys. Sóc del Perú, i ara visc a L'hospitalet de llobregat. M'agrada juga a la play, utilitzar l'ordinador i surti amb els meus amics. El meu color previst és el blanc i el negre. visc al carrer can cerra. Al barri de can cerra. tinc 1 germans. i es diu christian.

    ResponElimina
  42. Renato i.z6.11.23

    En dic renato
    -Soc del Perú
    -Tinc 14 anys
    -Visc al hospitalet fe llobregat
    -Faig 3r d´Eso
    -M'agrada venir al institut perque estan els meus amics
    -El meu color preferit es el negre
    -El meu animal preferit es el ornitorinc

    ResponElimina
  43. Hola a tothom!!

    Em dic Yuvi,soc de l'India i tinc 15 anys. Visc a l'Hospitalet de Llobregat i faig 3r d'Eso, a mi m'agrada venir a l'institut perque veig als meus amics i als professors que m'agraden i aixo em dona molta alegria, també m'agrada llegir, anar al gimnàs, sortir amb els meus amics, pasar temps amb la meva familia. El meus colors favorits són el negre i el blau. No tinc animal favorit.

    La meva mare es diu Kiranjit kaur i el meu pare es diu surinder singh. Tinc un germà gran que es diu Harman.

    Adeu!!

    ResponElimina
  44. Meycelin15.1.24

    Hola a tothom!!

    Em dic Meycelin tinc 15 anys sóc de República Dominicana visc a
    L'Hospitalet de Llobregat m'agrada llegir i veure anime el meu color preferit és el negre i el blanc el meu animal preferit és el hamster

    La meva mare es diu maria Victòria i el meu pare Neftalí tinc 4 germanes es diuen naycelin, naybelin, mariun, neylin

    Adéu!!

    ResponElimina
  45. Claudia19.2.24

    Hola companys i mestra

    Sóc Claudia,sóc d'Hondures de Danli el Paradís estic a 4to d,Eso m'agraden tots els colors encara que el blanc m'agrada una mica més 🙈tinc 15 anys i compleixo el 15 de desembre,el meu animal favorit és el gos i més el pomerania que és un gos originari de china crec, vaig arribar a Espanya fa 4 mesos i estic a l'escola fa una setmana.

    Adéu 💋

    ResponElimina
  46. Mariel20.2.24

    Hola!
    Em dic Mariel tinc 16 anys sóc de El Salvador visc a L'Hopitalet de Llobregrat m'agrada escoltar música i veure sèries coreanes
    adeu .

    ResponElimina
  47. Salome6.4.24

    Hola tothom!
    Em dic Salomé tinc 16 anys sóc de Colombia visc a l`Hospitalet de Llobregat m`agrada el futbol i veure sèries, el meu aniversari es el 27 de febrer, el meu animal favorit es el lleó, faig 4to d`Eso i el meu color preferit es el vermell
    Adéu!!

    ResponElimina